Profirol otvára svoj najväčší showroom v Bratislave

Už toto leto sme v bratislavských Slnečniciach otvorili náš najväčší showroom. Čo všetko nájdete v ponuke a v čom je showroom iný? O prirodzených rozhodnutiach, vyššom štandarde a top produktoch sa dočítate v tomto článku.


Zoznámte sa s Profirolom

V oblasti tieniacej techniky pôsobíme od roku 2008. Slovenským zákazníkom prinášame špičkové produkty tých najlepších európskych značiek ako Climax, Leha a Bematech, sme ambasádorom značky Renson a exkluzívnym predajcom Corradi.   
Nie je to len o tienení. Našim zákazníkom pomáhame vytvoriť priestor, kde sa budú cítiť dobre. Priestor s optimálnymi svetelnými podmienkami, ochranou pred prehrievaním, oku lahodiacim dizajnom a farbami. Okrem predaja zastrešujeme aj kvalifikovanú montáž a servis vo vyššom štandarde, ktorý zodpovedá kvalite ponúkaných produktov.

Prirodzené rozhodnutie

Asi 30 % obratu tvoria zákazky z Bratislavy, veľa firiem, ktorým tieniacu techniku dodávame tu má väčšie či menšie stavby, dodáva okná, takže rozhodnutie otvoriť showroom aj v hlavnom meste prišlo prirodzene. „Od ľudí sme počúvali, že by sme k nim mali byť bližšie. Rozhodli sme sa otvoriť showroom v Bratislave, aby sme im produkty priblížili priamo, aby sa ich mohli reálne dotknúť,” hovorí konateľ, Andrej Lehota.   
Zakladáme si na ľudskej, autentickej a férovej komunikácii a prístupe, čo sme chceli priamo ukázať aj v tomto regióne. „Keď si idete kúpiť pergolu, alebo aj žalúzie, chcete vedieť, kto to robí,” uzatvára Andrej Lehota.

Spoznajte našu ponuku

Zákazníkom chceme ukázať čo najviac zaujímavých produktov. Pergoly, vonkajšie žalúzie, screeny, rolety, markízy, tomu všetkému sme prispôsobili veľkosť showroomu. Kým naše showroomy v Žiline a Košiciach majú predajnú plochu približne 100 m², ten bratislavský má plochu asi 160 m². Počas prvého roku plánujeme ponúkať najmä vonkajšiu tieniacu techniku, pergoly a interiérové tieniace rolety, v druhom roku do ponuky pribudnú aj interiérové závesy a dizajnové tapety. „Nechceme robiť veci na polovicu, takže najskôr potrebujeme nájsť a vyškoliť človeka, ktorý bude zákazníkom k dispozícii pri výbere napríklad závesov a poradí im s interiérovým dizajnom,” vysvetľuje Andrej Lehota. 

Showroom plný noviniek

Sme exkluzívny predajca značky Corradi (Master Dealer) a jediný ambasádor značky Renson na Slovensku, novinky sú teda veľmi zaujímavé. V showroome sú vystavené dve vlajkové lode, pergola Palladia a pergola Camargue v plnej výbave. Obe pergoly sú vybavené sedením, ktoré zodpovedá ich hodnote. Zákazníci si budú môcť priamo na mieste predstaviť, ako to môže vyzerať v ich záhrade, zasnívať sa a dotknúť sa toho, čo môžu mať doma. Značku Climax v Bratislave ponúka niekoľko predajcov, no „my máme ambíciu ukázať, že keď sa kvalitný produkt spojí s vyšším štandardom služieb, výsledok môže byť niekde inde,” dopĺňa Andrej Lehota.

Celkom nový typ predajných zón

Zákazníci uvidia úplne iný typ showroomu, na aký boli doteraz zvyknutí. Chceme, aby sa cítili dobre, boli uchvátení nielen ponukou produktov, ale aj dizajnovým a estetickým priestorom. Atmosféra jednotlivých predajných zón zodpovedá kvalite a hodnote konkrétnych produktov. „Ak kupujete tú najlepšiu a najdrahšiu pergolu, v showroome vám spostredkujeme pocit, aké to bude, keď ju budete mať doma,” vysvetľuje zámer Andrej Lehota.

Vyšší štandard služieb už aj v Bratislave

Pre zákazníkov z Bratislavy a okolia bude k dispozícii celkom 5 plnohodnotných montážnych tímov. Nie sú to priemerní montážnici, sú to vyškolení servisní technici, ktorí dokážu samostatne riešiť konkrétne situácie, vedia, ako sa majú správať a akú emóciu majú v zákazníkoch zanechať.

Chcete si dopriať kvalitné tieniace prvky s prvotriednym servisom? Dohodnite si stretnutie na konkrétny termín. V novom showroome Profirol vás radi privítame.