Spoznajte Climax - výrobcu vonkajších žalúzií

Výber dodávateľa je pre úspech firmy kľúčový. Pri vonkajších žalúziách sa už roky spoliehame na značku Climax, ktorú vám radi predstavíme.


Príbeh Climax

Spoločnosť Climax založil Miroslav Jakubec. Predtým sa venoval sa montáži tesnenia do okien a dverí, neskôr montáži žalúzií. S produktami mal vlastnú skúsenosť a tiež vlastnú predstavu o tom, ako vyzerá kvalitná tieniaca technika.  A tak pre veľký záujem o tienenia  v roku 1992 založil výrobu Climax. Momentálne patrí spoločnosť Climax k najväčším výrobcom tieniacej techniky v Českej republike, dcérske spoločnosti má vo Francúzsku, Švajčiarsku a Švédsku. Na inováciách a kvalite služieb pracuje viac než 500 zamestnancov. Svoje produkty predáva prostredníctvom siete autorizovaných predajcov, medzi ktorých patrí aj Profirol. Tieniacu techniku Climax dnes nájdete v 30 krajinách sveta.

Prvotriedna kvalita

Climax za kvalitu výroby ručí. Všetky výrobky sú testované, aby v reálnych podmienkach obstáli z hľadiska životnosti a odolnosti voči poveternostným vplyvom. Výrobky Climax majú záruku až 4 roky. Od konkurencie sa líšia najmä širokou škálou produktov od vonkajších žalúzií,  vnútorných žalúzií cez rolety a markízy po fasádne clony a siete proti hmyzu.

Záväzok veľkého výrobcu

Byť najväčším výrobcom v Českej republike je pre Climax záväzok, aby neustále prinášal nové riešenia a lepšiu kvalitu. To z firmy robí spoľahlivého partnera pre oblasť tieniacej techniky.

A čo na Climaxe oceňujeme my?

„V Climaxe využívajú automatizované linky, a preto žalúzie majú rovnaké aj najmenšie detaily bez ohľadu na to, či je to prvá alebo tisíca žalúzia. Oceňujeme spoľahlivosť pri malých aj veľkých projektoch, technickú podporu a i takú drobnosť, ako rozvoz dvakrát týždenne. Len ak máte spoľahlivého partnera, môžete byť spoľahlivý pre zákazníka.”
Miroslav Labák, obchodno-technický riaditeľ