Profirol je jediný Renson Ambassador na Slovensku

Už v roku 2022 sme potvrdili, že spĺňame prísne štandardy tých najkvalitnejších európskych značiek a ako RENSON Ambassador prinášame slovenským zákazníkom to najlepšie, čo tento belgický výrobca pergol a tieniacej techniky ponúka.


Pergoly RENSON od Profirolu sú stávka na kvalitu bez kompromisov. Spolu s prémiovým produktom získate aj špičkové montážne služby a nadštandardnú starostlivosť. Vybrať si pergolu u RENSON ambasádora je vašou TOP voľbou. 

Čo znamená byť Renson Ambassador


Označenie Renson Ambassador majú skutoční špecialisti na produkty Renson. Musia spĺňať prísne požiadavky na vybavenie showroomu, znalosť produktov, kvalitu montáže a popredajný servis. Profirol ako jediná firma na Slovensku tieto požiadavky spĺňa od roku 2022. Naši špecialisti sa pravidelne zúčastňujú odborných školení, aby držali krok s najmodernejšími technológiami. V Profirole sa o vás starajú odborníci, ktorí produktom a filozofii Renson naozaj rozumejú.

Výhody nákupu pergoly v Profirole

Špičkový montážny tím

Montážni technici presne vedia, čo majú robiť a aký dojem vo vás majú zanechať. Pergolu namontujú v súlade s najmodernejšími postupmi výrobcu, pracujú rýchlo a spoľahlivo. Po ich odchode na mieste montáže neostávajú zvyšky materiálu a neporiadok. Sú profíci aj v oblasti komunikácie, nepoužívajú vulgarizmy, sú diskrétni a pracujú tak, aby čo najmenej narušili chod vašej domácnosti či prevádzky. Dbáme aj na také detaily, aby po technikoch neostal ohorok od cigarety alebo žuvačka. Úroveň montážnych služieb je v súlade s prémiovým produktom, ktorý ste si vybrali na vašu terasu.  

Nadštandardná starostlivosť - kontrola pred koncom záruky

Hoci majú prémiové pergoly RENSON záruku až 10 rokov, záleží nám na tom, aby vám pergola slúžila ešte oveľa dlhšie. Preto pred koncom záručnej doby v dohodnutom čase bezplatne skontrolujeme technický stav pergoly a vymeníme či opravíme všetko, na čo sa záruka vzťahuje. To je jednoznačnou deklaráciou, že za kvalitou RENSON stojíme a budujeme dlhodobé vzťahy so zákazníkmi. Áno, aj 10 rokov po kúpe pergoly. 
 

Vždy čerstvé novinky


Vďaka označeniu Renson Ambassador ako prví získavame informácie o dychberúcich novinkách, ktoré ešte len prídu na trh, inovatívnych riešeniach a výsledkoch výskumu spoločnosti Renson. Tieto novinky si nenechávame pre seba, naši zákazníci majú vždy najčerstvejšie informácie, akým smerom sa svet pergol bude uberať a ako môžu naplniť ich predstavy o dokonalom tienení

O značke Renson


Belgický výrobca je na trhu už od roku 1909 a patrí k svetovej špičke v oblasti tieniacej techniky. Hlavnou myšlienkou celej spoločnosti je „vytváranie zdravých priestorov”. Kľúčovými faktormi pri vývoji nových riešení sú pohodlie, energetická účinnosť, akustika a dizajn
Preto sú pre všetky produkty Renson charakteristické nadčasová elegancia, funkčnosť, životnosť vysoko nad rámec zákonných noriem, odolnosť voči poveternostným vplyvom a technické spracovanie s ohľadom na detail a estetiku. Aj preto majú vybrané pergoly Renson záruku až 10 rokov

Pozrite si pergoly Renson z našej ponuky doprajte si to najlepšie možné riešenie.