Sme výhradným predajcom pergol Corradi na Slovensku

Ako jediný predajca značky Corradi na Slovensku prinášame zákazníkom trvalú kvalitu a taliansky dizajn špičkových pergol.


V roku 2022 sme dokázali, že patríme medzi najskúsenejších a technicky vyškolených predajcov a získali sme označenie Master Dealer. Zároveň sme výhradným predajcom značky Corradi na Slovensku. Tým napĺňame náš zámer prinášať zákazníkom výnimočné produkty.

Taliansky dizajn a kvalita

Značka Corradi je na trhu viac ako 40 rokov a svetu priniesla jedinečné patenty pre maximálne pohodlie. Pergoly sú inšpirované nekonečnou morskou hladinou a skonštruované tak, aby zvládli premenlivé počasie na úpätí alpských kopcov. Vytvárajú prirodzený prechod medzi interiérom a okolitým svetom, pričom kombinujú to najlepšie z oboch. Väčšinu pergol je možné uzavrieť bočnými prvkami, ktoré chránia nepriazňou počasia, aby ste si pobyt na terase mohli vychutnať celoročne.

Corradi pergoly s posuvnou látkovou strechou 

Látkové pergoly sú synonymom slobody. Strechu pergoly môžete kedykoľvek stiahnuť a vychutnať si pohľad na modré nebo i hviezdnu oblohu. Kvalitné látky sú odolné voči znečisteniu a spoľahlivo chránia pred ostrým slnkom, dažďom a večernou rosou.

Bioklimatické pergoly s lamelovou strechou

Bioklimatické pergoly využívajú prirodzené prúdenie vzduchu pre vytvorenie optimálnych podmienok na terase. Teplý vzduch stúpa hore a cez pootvorené lamely opúšťa priestor terasy, čím ho prirodzene ochladzuje. Lamely aj v otvorenom stave účinne tienia, zatvorené chránia pred dažďom i snehom.

Corradi je synonymum elegancie, technickej precíznosti a dlhodobej životnosti. Je nám cťou, že túto prémiovú značku môžeme prinášať aj slovenským zákazníkom. Spoznajte s nami svet Corradi.