Nie je slnečník ako slnečník

Chcete si na záhrade, terase či pri bazéne tieniť, ale nie len tak obyčajne? Potom si vás získa elegancia a atraktívny vzhľad, ktoré sa spojili v jenom luxusnom výrobku. Sú ním slnečné plachty, ktoré nahrádzajú bežné slnečníky, altánky a pergoly.


Pôsobia esteticky a ich dizajn v sebe nesie odkaz jachty plaviacej sa morom. Ochránia vás pre slnkom aj pred nudou a prinesú vám nový pohľad na exteriér vášho domu.
Priekopníkom v oblasti slnečných plachiet je talianska značka Corradi. Okrem Talianov to ale s plachtami vedia aj Rakúšania. Aj rakúska značka Soliday je jedným z ťahúňov našej ponuky.
Medzi tri najobľúbenejšie riešenia od Corradi patria slnečné plachty Defense, Interpid a Magical. Nájdite ich nielen na terasách, ale aj v reštauráciách. Plachty sú vyrábané zo špeciálnej látky Darcon, ktorá sa používa aj na skutočných plachetniciach. Aj kovové prvky ako sťažeň a navíjanie majú pôvod v lodiarenstve. Soliday zasa prináša odvážne farby, ktoré terase dodajú naozaj letný šmrnc.
Ak teda hľadáte naozaj výnimočné a inovatívne tienenie, aké nemá každý, voľba je jasná. Čo tak zaobstarať domov „plachetnicu“? Zabudnite na overenú klasiku. Ak máte víziu, ktorá sa líši a je pútavá, klasické slnečníky či altánky vám nebudú stačiť. Vyskúšajte niečo nové a uvidíte ten príval návštev. Pod slnečnou plachtou si predsa bude chcieť dať drink naozaj každý...