Francúzska elegancia a taliansky dizajn s pridanou hodnotou

Chýba vašej domácnosti útulnosť alebo chýbajúci kúsok k dokonalej atmosfére? Vpusťte do interiéru exkluzívne tapety a závesy od popredných európskych výrobcov a dodajte každodennosti nový rozmer. Využite bezplatnú konzultáciu s interiérovou dizajnérkou a obklopte sa inšpiratívnym priestorom, ktorý plne rešpektuje vašu jedinečnosť.


Nakupovanie s pridanou hodnotou

Ponúkame exkluzívne tapety zvučných značiek a dizajnové závesy popredných európskych výrobcov. Prinášame jedinečnosť, ktorú nenájdete v bežných predajniach ani v interiéroch susedov. 

Ctíme originalitu a osobitý šarm každého interiéru, preto je neoddeliteľnou súčasťou každého predaja konzultácia na mieru. Pomôžeme vám zorientovať sa v záplave farieb, štruktúr a materiálov, aby vybraný produkt vyzeral dobre nie len v katalógu, ale najmä u vás doma. 

Služby architektom

Bez ohľadu na to, či máte len nejasný nápad alebo konkrétnu predstavu, pomôžeme s výberom materiálov a technickým riešením tak, aby jedinečné závesy a tapety podčiarkli celkový architektonický zámer a atmosféru navrhovaného interiéru. 

Služby konečným zákazníkom

Povedzte nám o svojich očakávaniach, ukážte nám váš priestor a my navrhneme riešenie, ktoré bude ladiť s ostatnými prvkami interiéru a splní vaše predstavy. Prvotriedne produkty si zaslúžia kvalifikované poradenstvo.  

Dizajnové závesy

Udržia pohľady neželaných zvedavcov mimo váš domov a nedovolia im narúšať intimitu súkromia. Zjemnia svetlo prenikajúce zvonku, dodávajú miestnosti mäkkosť a chýbajúci farebný prvok. Závesy pritom môžu tvoriť farebnú a štrukturálnu dominantu priestoru, alebo ho len citlivo dotvárať a chrániť. 

Francúzske a talianske tapety

Dizajnové tapety dodávajú interiéru esprit individuality. Použité vzory, materiály a farby kráčajú s dobou, no zároveň nepodliehajú prchavým módnym výstrelkom. Vnášajú do priestoru jedinečnosť a atraktivitu. Je len na vás, či na seba strhnú celú pozornosť, alebo im ponecháte estetickú funkciu pozadia pre bežný život a celkový architektonický štýl. 

 

Dohodnite si bezplatnú konzultáciou s našou špecialistkou na interiéry, ktorá vám pomôže vybrať si ten správny doplnok pre váš interiér.