Budúcnosť pergol podľa Renson

Koncom roka 2022 predstavila belgická značka Renson na konferencii novinky, na ktoré sa zákazníci môžu tešiť v nasledujúcich dvoch rokoch.


Renson patrí k technologicky najvyspelejším výrobcom pergol a tieniacej techniky, ich videnie sveta do značnej miery ovplyvňuje celý segment. Na čo sa môžu naši zákazníci tešiť?

Takéto konferencie sú príležitosťou ukázať nové produkty, preto boli naše očakávania predstavenia novej pergoly celkom na mieste. Boli sme zvedaví, čím nás tentokrát Renson ohúri. A aj ohúril. 
Značka predstavila svoj najväčší showroom a sebavedomo vyhlásila, že produkty, ktoré doteraz vyvinula sú dostatočne konkurencieschopné a je s nimi spokojná. Vlajkové lode Algarve a Camargue sú jedny z najvyspelejších na trhu, nebolo by namieste meniť to, s čím sú zákazníci spokojní a obe ostávajú v ponuke. Novinky sa teda netýkajú nových produktov, ale ich významnými vylepšeniami z pohľadu dizajnu a prispôsobenia sa. Ale poďme pekne po poriadku:
 

Neobmedzené možnosti pergol

Nový koncept plného prispôsobenia sa mení pergolu na plnohodnotnú stavbu, ktorá môže mať pevnú, lamelovú i sklenené strechu, vykurovanie a dizajn, ktorého hranice udáva len predstavivosť. Pergola sa stáva samostatne stojacou zónou domu, v ktorej môže byť sauna, kúpele, výrivka, voda tam ani počas zimy nezamrzne. Renson predstavil úplne inú ligu, ktorá bude tak prepracovaná, že a napriek vyššej cene si nájde svojich zákazníkov. 
Nové pergoly bude možné obložiť kameňom či drevom. Zákazník nebude limitovaný materiálom konštrukcie, môže si pergolu plne prispôsobiť svojmu domu


Inováciou prešli aj posuvné paravány. Tie sa už nebudú vkladať len do rámového otvoru, ale pohľadovo zakryjú celú konštrukciu pergoly. Tá bude zvonku budiť dojem, že je celá zo skla, dreva či látky. Tento koncept bude v predaji v roku 2024

Novinky pre rok 2023

Slovenskí zákazníci sa môžu tešiť na viaceré novinky, ktoré budú k dispozícii v priebehu roka 2023:

Skladacie okenice

Pergoly ponúknu ešte lepší výhľad do záhrady. Ku klasickým posuvným panelom pribudnú aj skladacie okenice, ktoré bude možné zložiť na jednu stranu ako harmoniku.

Ešte viac integrované vykurovanie

Táto zásadná novinka nahradí vykurovací panel pod strechou. Vykurovacie teleso bude plne integrované do lamely strechy, nič nebude vytŕčať a vizuálne prekážať. 

Efektívne chladenie priestoru

V strede pergoly bude umiestnená fixná lamela s integrovaným ventilátorom. Ten sa v prípade potreby postará o lepšie vychladenie priestoru terasy pod pergolou.

Najväčší showroom na svete

Renson predstavil svoj najväčší showroom s rozlohou až 30 000 m². V záhradnom parku v belgickom Kruiseme dostali priestor špičkové značky, ktoré spoločne inšpirujú architektov, projektantov i majiteľov terás k plnohodnotnému využitiu vonkajších priestorov. 


V parku sa nachádza niekoľko špecifických scenérií, ktoré navodzujú atmosféru a emócie podobné tým, ktoré môžu zákazníci dosiahnuť v ich podmienkach. Elegantná mestská terasa, zastrešený priestor pri jazere, domáca wellness zóna či domáci pracovný priestor povýšený na novú úroveň, to všetko nájdete v NOA outdoor living zariadené do posledného detailu s ladiacou výstavbou. Je to ako prísť sa pozrieť, ako reálne môže vyzerať predstava, ktorú máte v hlave.

Ako jediný Renson Ambassador vám medzi prvými prinášame to najlepšie od Renson. Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a Bratislave a zistite, ako povýšiť terasu na plnohodnotný priestor podľa vašich predstáv.