Sedem rokov pohody so solárnym pohonom roliet Somfy

Všetci sa tešíme na slnečné dni, no keď je slnka priveľa, hľadáme miesto, kde sa skryjeme pred jeho lúčmi a teplom. Screenové rolety na solárny pohon spájajú ochranu pred slnkom s využitím slnečnej energie.


Screenové rolety predstavujú moderný prvok exteriérového tienenia, naši zákazníci ich využívajú na tienenie rodinných domov, ale aj altánkov a záhradných domčekov. Poskytujú výbornú viditeľnosť z interiéru smerom von, zároveň však dovnútra nepustia ostré svetlo (podobný efekt majú aj dierkované fólie na oknách autobusov), čím chránia priestor pred prehrievaním. V porovnaní s vonkajšími žalúziami sú tichšie a sú vhodné aj do veternejších oblastí. Viac o screenových roletách nájdete TU

 

Pohodlie so solárnym pohonom

 

Vylepšite funkcionalitu screenových roliet hightech novinkou od Somfy, solárnou sadou Oximo 40 WireFree io. Motorický pohon roliet prináša maximálny komfort ovládania a prispôsobenie tienenia meniacim sa svetelným podmienkam počas dňa. Solárna sada ponúka množstvo výhod:

 

Nezávislosť na elektrickej sieti

Solárna sada sa nabíja slnečnou energiou, nepotrebuje pripojenie do siete, je preto použiteľná aj tam, kde nie je možné urobiť prívod elektriny a tam, kde dochádza k častým výpadkom siete. 

 

Spoľahlivosť

Solárne články počas dňa generujú elektrickú energiu, ktorá sa uchováva v batérii. Vďaka tomu pohon funguje v každom počasí a je rovnako spoľahlivý, ako klasické motory napájané zo siete. 

 

Bezpečnostné prvky 

Solárny pohon je vybavený ochranou rolety proti primrznutiu, rozpoznaním prekážky v smere nadol a ďalším bezpečnostnými prvkami, ktoré zabraňujú poškodeniu a predlžujú životnosť rolety. 

 

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia pohonu je veľmi jednoduchá. Na rozdiel od napájania zo siete nie je potrebné zasekávanie káblov, je to ideálne riešenie pre dokončené stavby, kde majitelia nechcú robiť úpravy spojené s prívodom elektriny. . 

 

Ekológia

Solárna energia patrí medzi čisté zdroje, je obnoviteľná, dostupná a pri jej využívaní nedochádza k znečisťovaniu životného prostredia. Vďaka dlhej životnosti solárna sada nevytvára veľa zbytočného odpadu. 

 

Prvotriedna kvalita

Na solárnu sadu Oximo 40 WireFree io je záruka až 7 rokov. Dĺžka záručnej doby je základný predpoklad, že výrobca použil najkvalitnejšie materiály a technológie. 

 

Ako solárna sada od Somfy funguje:

https://www.youtube.com/watch?v=KrqHKpPbGoU

 

Pozrite si našu ponuku screenových roliet a so solárnym pohonom si doprajte minimálne sedem rokov svetelnej pohody vo vašej domácnosti či altánku.