Posledné zľavy pred očakávaným zdražovaním!

Máte odložené peniaze na novú pergolu, sieťky proti hmyzu či vonkajšie žalúzie a čakáte na priaznivejšie ceny? Máme pre vás dôležitú správu. Lacnejšie to už nebude. Ak chcete ušetriť, teraz je najvyšší čas na nákup, pretože ceny budú ďalej rásť. Nakúpte u nás teraz so zľavou 20 % na vybrané produkty.


Prečo rastú ceny hliníka?

Dôvodov zdražovania hliníkových výrobkov je viacero. Najzásadnejším je však rapídne zvyšujúca sa cena a nedostatok surovín potrebných na výrobu a spracovanie hliníka. Tento problém je vo veľkej miere zapríčinený zlou politickou situáciou v Guinei, ktorá produkuje až polovicu celkového objemu bauxitu potrebného na jeho výrobu. Situáciu tiež komplikuje obmedzená produkcia a zatváranie starých neekologických tovární v Číne, čím sa zásoby hliníka dostávajú do kritických podzásob. Zásoby hliníka sa pomaly míňajú, môžeme očakávať prudký nárast jeho cien a tiež výrobkov z neho.

Okamžitá zľava 20 % od Profirol

Neľakajte sa, obľúbené vonkajšie žalúzie môžete stále získať za aktuálne ceny, navyše len počas marca aj so zľavou 20 %! Vzhľadom na rastúce ceny vstupných surovín už väčšina dodávateľov avizovala zvyšovanie cien a je predpoklad, že začiatkom roka 2022 ešte porastú. Neodkladajte preto skrášľovanie svojho bývania na neskôr a doprajte si kvalitu za ešte stále priaznivú cenu. Každé euro sa počíta. 

Aktualizované: Táto ponuka platí do 31.03.2022.