Ovládnite počasie na vašej terase s pergolami Renson

Počasie býva nevyspytateľné. Jarný dážď, ostré slnko aj večerná rosa dokáže znepríjemniť relax na terase. Našťastie, s bioklimatickými pergolami Renson máte počasie na terase plne pod kontrolou, aby mokrý záhradný nábytok a spálená pokožka nemuseli patriť k letným zážitkom.


Pergola Camargue Skye

 

Spoznajte jedinečné riešenia Renson pre váš nerušený relax:

 

Bioklimatický efekt Naklápaním lamiel môžete plynulo regulovať množstvo svetla na terase. Pergola využíva prirodzené stúpanie teplého vzduchu, ktorý cez pootvorené lamely opúšťa priestor terasy a prirodzene ho ochladzuje.

Dlhodobá životnosť Pergoly sú vyrobené z hliníka, mimoriadne dobre odolávajú poveternostným vplyvom a aj silnejšiemu vetru. Lamelová strecha chráni pred prehrievaním a UV žiarením, čím predlžuje aj životnosť záhradného nábytku.

Neobmedzený čas na terase Väčšinu pergol je možné doplniť o bočné prvky ako sklené paravany a tieniace systémy, aby ste si mohli vašu terasu užívať takmer celoročne.

Dômyselné patenty pre maximálne pohodlie Značka Renson patrí medzi európskych lídrov na trhu s vonkajším tienením. Odolnosť svojich výrobkov testuje v extrémnych situáciách, aby mal každý zákazník istotu prvotriedneho produktu s dlhou životnosťou.

Chcem pergolu Renson