Ovládnite počasie na vašej terase s pergolami Corradi

Počasie býva nevyspytateľné. Jarný dážď, ostré slnko aj večerná rosa dokáže znepríjemniť relax na terase. Našťastie, s látkovými pergolami Corradi máte počasie na terase plne pod kontrolou, aby mokrý záhradný nábytok a spálená pokožka nemuseli patriť k letným zážitkom.


 

Pergola Corradi B-space

 

Spoznajte jedinečné riešenia Corradi pre váš nerušený relax: 

Posuvná strecha Posuvná strecha zo špičkových látok sa plne prispôsobí vašim potrebám. Ochráni pred dažďom a slnkom, zároveň sa nemusíte vzdať slnečných lúčov v zimných mesiacov a fascinujúcich výhľadov na nočnú oblohu. 

Dlhodobá životnosť Pergoly sú vyrobené z hliníka, mimoriadne dobre odolávajú poveternostným vplyvom a aj silnejšiemu vetru. Špeciálna trojvrstvová látka chráni pred prehrievaním a UV žiarením, čím predlžuje aj životnosť záhradného nábytku. 

Neobmedzený čas na terase Väčšinu pergol je možné doplniť o bočné prvky ako sklené paravany a tieniace systémy, aby ste si mohli vašu terasu užívať takmer celoročne. 

Dômyselné patenty pre maximálne pohodlie Značka Corradi je na trhu už 40 rokov a za ten čas priniesla na trh osem unikátnych patentov, ktoré znamenali technologickú revolúciu v pohodlí na terase.