Novinka: dizajnové rolety s antivírusovým účinkom

Znížte riziko prenosu vírusových ochorení vo veľkých kancelárskych priestoroch a doprajte zamestnancom bezpečné a komfortné pracovné prostredie. Predstavujeme vám novinku od Bematech, rolety a látkové priečky V-PROTECT.


Koncept otvorených kancelárií a vzdušných priestorov je dnes mimoriadne obľúbený. U zamestnancov podporuje tímového ducha a nabáda ku komunikácii. Trendom je modulárny priestor, ktorý sa prispôsobuje aktuálnym požiadavkám členov tímu. No okrem pohodlia sa veľkou témou na pozadí pandémie stáva aj bezpečnosť a ochrana pred šírením vírusových ochorení. V-PROTECT na túto požiadavku pružne reaguje.

Čo je V-PROTECT

Látkové rolety a textilné priečky V-PROTECT sú vyrobené zo špeciálneho netoxického materiálu. Vďaka unikátnej povrchovej úprave majú pri kontakte schopnosť inaktivovať viac ako 99 % vírusov. Medzinárodné laboratórium potvrdilo, že látka je účinná proti vírusu chrípky a koronavírusu. 

Vhodné aj do priestoru s vysokými stropmi

Rolety a látkové steny je možné uchytiť aj o stropné konštrukcie. Teleskopická konzola s maximálnou dĺžkou až 200 cm ponúka riešenie aj pre industriálne priestory s vysokými stropmi. 
 

Variabilné použitie

Rolety sú fixne uchytené na jednom mieste a vo vytiahnutom stave sú prakticky neviditeľné. Naopak, posuvné steny sú uchytené v koľajnicovom systéme a možno ich plynulo presúvať. Kombináciou oboch riešení získate priestor, ktorý sa plne prispôsobí meniacim sa požiadavkám

Technológia Zoomtech

Látka V-PROTECT v kombinácii s patentovanou technológiou Zoomtech ponúka veľkorysé rozmery. Roleta je umiestnená na rúrke s hrúbkou len 5 cm a ani pri maximálnej šírke 5 metrov nedochádza k jej prehýbaniu a deformácii látky. Roleta má tak minimálne priestorové nároky, jej ovládanie je plynulé nie len pri motorickom, ale aj pri ručnom ovládaní.

Dizajn

Úprava V-PROTECT je dostupná v 19 farebných prevedeniach od bielej, cez pieskovú až po tmavé odtiene. Látky sú inšpirované minimalizmom, prírodou a eleganciou, v kanceláriách a zdravotníckych zariadeniach navodia pocit ticha, rovnováhy a pokoja. Všetky látky sú vyrábané bez škodlivých ťažkých kovov, neobsahujú antimóny, zmäkčovadlá a ťažké kovy. 
 

Príjemná akustika

Rolety a látkové priečky účinne tlmia hluk v priestore, čím zvyšujú porozumenie hovoreného slova. Najmä vo veľkých otvorených kanceláriách takto zvyšujú sústredenie a pracovný výkon.

Súkromie

Látkové steny a rolety poskytujú súkromie pri schôdzkach s klientom, konzultáciách s pacientmi bez nutnosti stavebného zásahu.

Optimálne svetelné podmienky

Denné svetlo je nevyhnutné pre psychickú pohodu, schopnosť sústrediť sa a podávať pracovný výkon. Látkové rolety a priečky do interiéru vpúšťajú dostatok svetla a zároveň ho chránia pred ostrými slnečnými lúčmi.

Pre koho sú rolety a priečky V-PROTECT vhodné?

Rolety s antivírusovým účinkom sú vhodné do priestorov s vyššou koncentráciou ľudí, teda do kancelárií, zdravotníckych zariadení, reštaurácií a verejných priestorov. Jednoducho všade tam, kde je potrebné zabrániť šíreniu vírusových infekcií.