Blog, Strana 3

Spoznajte Renson Linarte

Spoznajte Renson Linarte

Fasádny prvok Renson Linarte disponuje čistými líniami a minimalistickým dizajnom. Obklad tvorený z vertikálnych hliníkových profilov ponúka takmer nekonečné možnosti kombinovania.


Dizajnovým obkladom je možné zabezpečiť dokonalú povrchovú úpravu stien, fasády, garážových brán alebo vstupných dverí tak, aby naplno ladili. Jednotlivé prvky môžu zasahovať aj pod vašu pergolu alebo do interiéru tak, aby bol dosiahnutý esteticky jednotný celkový vzhľad. Veľkou výhodou materiálu, z ktorého je obklad vytvorený, je nenáročná údržba, stálosť farieb a výborné odolávanie poveternostným vplyvom. 

Obklad Linarte pozostáva z jednotlivých hliníkových profilov, ktoré sa montujú na systémovú podkonštrukciu pomocou príchytiek. Takýmto spôsobom sa eliminuje možnosť deformácie v dôsledku tepelnej rozťažnosti. Na hotovom obklade nie sú viditeľné žiadne skrutky ani iný inštalačný materiál, vďaka čomu obklad pôsobí čisto a elegantne. Rôzne profily Linarte je tak možné kombinovať podľa prianí zákazníka takmer donekonečna. V ponuke máme širokú škálu farieb. 

Vertikálne obklady je možné prispôsobiť predstavám aj pomocou  drevených pásov z cédrového dreva alebo LED osvetlením zapusteným do steny. Nainštalovaním týchto vylepšení sa dá zvoliť ľubovoľný vzor alebo ich náhodné usporiadanie. Renson Linarte má v príslušenstve aj ukočnovacie profily a systémovo vyriešené rohové spoje. Zakomponujte číslo domu a vytvorte tak váš dizajnérsky obklad. Poštová schránka, číslo domu a osvetlenie sa nadizajnujú tak, aby maximálne ladili s celkovým obkladom.

Belgický výrobca RENSON patrí medzi špičku v oblasti tieniacej techniky. Produkty, ktoré vyrába interne sú testované v extrémnych podmienkach tak, aby vydržali roky. Značku RENSON na slovenskom trhu zastupujeme ako RENSON Ambassador.

Nový katalóg roliet LEHA je tu!

Nový katalóg roliet LEHA je tu!

Nový katalóg roliet LEHA je tu. Príďte si vybrať z viac než 500 látok a spoznajte novinky, ktoré interiérové tienenie posunú na iný level.


Rolety patria k stáliciam v interiérovom tienení. Hoci ich v obľúbenosti na čas predbehli žalúzie, vďaka zaujímavým vzorom, technickým vylepšeniam a funkčným látkam sa opäť dostávajú do centra záujmu zákazníkov. Rakúsky výrobca LEHA predstavil nový katalóg, ktorý bude udávať trendy v nasledujúcich rokoch. Príďte si ho pozrieť k nám do predajní a doprajte si to najlepšie.

Na čo sa môžete tešiť v novom katalógu?

V novom katalógu nájdete viac než 500 látok, látky so zvláštnym textilným vzhľadom, vzdušné transparentné látky, screenové a zatemňujúce látky. LEHA ponúka množstvo látok so šírkou až 300 cm, je možné vyrobiť aj rolety na veľké presklené plochy bez priečnych švov.

Katalógové novinky

V katalógu sa môžete tešiť na viaceré novinky pre ešte väčšie pohodlie, napríklad mini roletu teraz aj s batériovým pohonom, novú roletu Skylight s vylepšeným zatemnením, roletu Nano po novom aj technikou v čiernej farbe a novú generáciu motorizácie PowerView s výrazne zjednodušeným uvedením do prevádzky.

Navyše všetky látky z katalógu sú už skladom u dodávateľa.

Ešte ste sa nerozhodli, či sú interiérové rolety pre vás to pravé? Tieto výhody vás presvedčia:

  • Ochránia vašu domácnosť pred zvedavými pohľadmi zvonku
  • Ochránia pred ostrým slnkom a tým zabraňujú prehrievaniu interiéru
  • Poskytujú úplné zatemnenie pre popoludňajší spánok či sledovanie televízie
  • Sú nehorľavé
  • Odolávajú znečisteniu
  • Ľahko sa udržiavajú
  • Sú vyrobené na mieru s milimetrovou presnosťou
  • Poskytujeme na ne záruku až 5 rokov

Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a v Bratislave a vyberte si vaše nové rolety rakúskej kvality. 
 

Profirol je jediný Renson Ambassador na Slovensku

Profirol je jediný Renson Ambassador na Slovensku

Už v roku 2022 sme potvrdili, že spĺňame prísne štandardy tých najkvalitnejších európskych značiek a ako RENSON Ambassador prinášame slovenským zákazníkom to najlepšie, čo tento belgický výrobca pergol a tieniacej techniky ponúka.


Pergoly RENSON od Profirolu sú stávka na kvalitu bez kompromisov. Spolu s prémiovým produktom získate aj špičkové montážne služby a nadštandardnú starostlivosť. Vybrať si pergolu u RENSON ambasádora je vašou TOP voľbou. 

Čo znamená byť Renson Ambassador


Označenie Renson Ambassador majú skutoční špecialisti na produkty Renson. Musia spĺňať prísne požiadavky na vybavenie showroomu, znalosť produktov, kvalitu montáže a popredajný servis. Profirol ako jediná firma na Slovensku tieto požiadavky spĺňa od roku 2022. Naši špecialisti sa pravidelne zúčastňujú odborných školení, aby držali krok s najmodernejšími technológiami. V Profirole sa o vás starajú odborníci, ktorí produktom a filozofii Renson naozaj rozumejú.

Výhody nákupu pergoly v Profirole

Špičkový montážny tím

Montážni technici presne vedia, čo majú robiť a aký dojem vo vás majú zanechať. Pergolu namontujú v súlade s najmodernejšími postupmi výrobcu, pracujú rýchlo a spoľahlivo. Po ich odchode na mieste montáže neostávajú zvyšky materiálu a neporiadok. Sú profíci aj v oblasti komunikácie, nepoužívajú vulgarizmy, sú diskrétni a pracujú tak, aby čo najmenej narušili chod vašej domácnosti či prevádzky. Dbáme aj na také detaily, aby po technikoch neostal ohorok od cigarety alebo žuvačka. Úroveň montážnych služieb je v súlade s prémiovým produktom, ktorý ste si vybrali na vašu terasu.  

Nadštandardná starostlivosť - kontrola pred koncom záruky

Hoci majú prémiové pergoly RENSON záruku až 10 rokov, záleží nám na tom, aby vám pergola slúžila ešte oveľa dlhšie. Preto pred koncom záručnej doby v dohodnutom čase bezplatne skontrolujeme technický stav pergoly a vymeníme či opravíme všetko, na čo sa záruka vzťahuje. To je jednoznačnou deklaráciou, že za kvalitou RENSON stojíme a budujeme dlhodobé vzťahy so zákazníkmi. Áno, aj 10 rokov po kúpe pergoly. 
 

Vždy čerstvé novinky


Vďaka označeniu Renson Ambassador ako prví získavame informácie o dychberúcich novinkách, ktoré ešte len prídu na trh, inovatívnych riešeniach a výsledkoch výskumu spoločnosti Renson. Tieto novinky si nenechávame pre seba, naši zákazníci majú vždy najčerstvejšie informácie, akým smerom sa svet pergol bude uberať a ako môžu naplniť ich predstavy o dokonalom tienení

O značke Renson


Belgický výrobca je na trhu už od roku 1909 a patrí k svetovej špičke v oblasti tieniacej techniky. Hlavnou myšlienkou celej spoločnosti je „vytváranie zdravých priestorov”. Kľúčovými faktormi pri vývoji nových riešení sú pohodlie, energetická účinnosť, akustika a dizajn
Preto sú pre všetky produkty Renson charakteristické nadčasová elegancia, funkčnosť, životnosť vysoko nad rámec zákonných noriem, odolnosť voči poveternostným vplyvom a technické spracovanie s ohľadom na detail a estetiku. Aj preto majú vybrané pergoly Renson záruku až 10 rokov

Pozrite si pergoly Renson z našej ponuky doprajte si to najlepšie možné riešenie.

Pergola Alba od Corradi prináša viacero vylepšení

Pergola Alba od Corradi prináša viacero vylepšení

Zažite relax na terase pod vynovenou pergolou Alba. Značka Corradi prináša ešte viac pohodlia s technologickými a dizajnovými vylepšeniami.


Alba je obľúbený model bioklimatickej pergoly od talianskej značky Corradi. Lamely je možné otáčať v rozsahu až 150°, sami si tak zvolíte kedy a koľko slnečných lúčov vpustíte na vašu terasu. Bioklimatický efekt sa postará a príjemný chládok na terase (viac o bioklimatickom efekte sa dočítate tu: https://www.profirol.sk/blog/bioklimaticke-pergoly). Teraz prešla pergola viacerými vylepšeniami pre ešte väčší užívateľský komfort
 

Dizajnové a technologické vylepšenia 

Redizajn rohového krytu

Redizajnom prešiel charakteristický rohový kryt pergoly. Nové spojenie nosníku a stĺpu prináša jemnejšiu estetiku a zároveň funkčné vylepšenie. Pergola na seba púta menej pozornosti a je ešte viac vodotesná

Ešte väčšie prispôsobenie

Doteraz bol výsuv definovaný rozmerom lamely, po novom si ho môžete zvoliť na milimeter presne podľa vašich požiadaviek. Novinkou je tiež možnosť spájať viaceré moduly pergoly bez zdvojeného predného stĺpika. 

Systém ochrany pred prskajúcou vodou

Vo voliteľnej výbave je k dispozícii špeciálny systém ochrany proti striekaniu, ktorý zabraňuje spätnému odrazu dažďovej vody pri kontakte s povrchom lamiel pri prudkom lejaku. Pri pobyte na terase sa už nemusíte riadiť predpoveďou počasia.

Corradi na Slovensku

Talianska značka Corradi patrí medzi svetovú špičku vo výrobe tieniacej techniky. Ich pergoly sú inšpirované morskou hladinou s elegantným talianskym dizajnovým podpisom. Konštrukčne sú prispôsobené premenlivému alpskému počasiu, preto sú mimoriadne obľúbené aj u slovenských zákazníkov. Profirol patrí medzi najskúsenejších a technicky precíznych predajcov, preto značku Corradi nájdete exkluzívne iba u nás

Budúcnosť pergol podľa Renson

Budúcnosť pergol podľa Renson

Koncom roka 2022 predstavila belgická značka Renson na konferencii novinky, na ktoré sa zákazníci môžu tešiť v nasledujúcich dvoch rokoch.


Renson patrí k technologicky najvyspelejším výrobcom pergol a tieniacej techniky, ich videnie sveta do značnej miery ovplyvňuje celý segment. Na čo sa môžu naši zákazníci tešiť?

Takéto konferencie sú príležitosťou ukázať nové produkty, preto boli naše očakávania predstavenia novej pergoly celkom na mieste. Boli sme zvedaví, čím nás tentokrát Renson ohúri. A aj ohúril. 
Značka predstavila svoj najväčší showroom a sebavedomo vyhlásila, že produkty, ktoré doteraz vyvinula sú dostatočne konkurencieschopné a je s nimi spokojná. Vlajkové lode Algarve a Camargue sú jedny z najvyspelejších na trhu, nebolo by namieste meniť to, s čím sú zákazníci spokojní a obe ostávajú v ponuke. Novinky sa teda netýkajú nových produktov, ale ich významnými vylepšeniami z pohľadu dizajnu a prispôsobenia sa. Ale poďme pekne po poriadku:
 

Neobmedzené možnosti pergol

Nový koncept plného prispôsobenia sa mení pergolu na plnohodnotnú stavbu, ktorá môže mať pevnú, lamelovú i sklenené strechu, vykurovanie a dizajn, ktorého hranice udáva len predstavivosť. Pergola sa stáva samostatne stojacou zónou domu, v ktorej môže byť sauna, kúpele, výrivka, voda tam ani počas zimy nezamrzne. Renson predstavil úplne inú ligu, ktorá bude tak prepracovaná, že a napriek vyššej cene si nájde svojich zákazníkov. 
Nové pergoly bude možné obložiť kameňom či drevom. Zákazník nebude limitovaný materiálom konštrukcie, môže si pergolu plne prispôsobiť svojmu domu


Inováciou prešli aj posuvné paravány. Tie sa už nebudú vkladať len do rámového otvoru, ale pohľadovo zakryjú celú konštrukciu pergoly. Tá bude zvonku budiť dojem, že je celá zo skla, dreva či látky. Tento koncept bude v predaji v roku 2024

Novinky pre rok 2023

Slovenskí zákazníci sa môžu tešiť na viaceré novinky, ktoré budú k dispozícii v priebehu roka 2023:

Skladacie okenice

Pergoly ponúknu ešte lepší výhľad do záhrady. Ku klasickým posuvným panelom pribudnú aj skladacie okenice, ktoré bude možné zložiť na jednu stranu ako harmoniku.

Ešte viac integrované vykurovanie

Táto zásadná novinka nahradí vykurovací panel pod strechou. Vykurovacie teleso bude plne integrované do lamely strechy, nič nebude vytŕčať a vizuálne prekážať. 

Efektívne chladenie priestoru

V strede pergoly bude umiestnená fixná lamela s integrovaným ventilátorom. Ten sa v prípade potreby postará o lepšie vychladenie priestoru terasy pod pergolou.

Najväčší showroom na svete

Renson predstavil svoj najväčší showroom s rozlohou až 30 000 m². V záhradnom parku v belgickom Kruiseme dostali priestor špičkové značky, ktoré spoločne inšpirujú architektov, projektantov i majiteľov terás k plnohodnotnému využitiu vonkajších priestorov. 


V parku sa nachádza niekoľko špecifických scenérií, ktoré navodzujú atmosféru a emócie podobné tým, ktoré môžu zákazníci dosiahnuť v ich podmienkach. Elegantná mestská terasa, zastrešený priestor pri jazere, domáca wellness zóna či domáci pracovný priestor povýšený na novú úroveň, to všetko nájdete v NOA outdoor living zariadené do posledného detailu s ladiacou výstavbou. Je to ako prísť sa pozrieť, ako reálne môže vyzerať predstava, ktorú máte v hlave.

Ako jediný Renson Ambassador vám medzi prvými prinášame to najlepšie od Renson. Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a Bratislave a zistite, ako povýšiť terasu na plnohodnotný priestor podľa vašich predstáv. 

Novinka: dizajnové rolety s antivírusovým účinkom

Novinka: dizajnové rolety s antivírusovým účinkom

Znížte riziko prenosu vírusových ochorení vo veľkých kancelárskych priestoroch a doprajte zamestnancom bezpečné a komfortné pracovné prostredie. Predstavujeme vám novinku od Bematech, rolety a látkové priečky V-PROTECT.


Koncept otvorených kancelárií a vzdušných priestorov je dnes mimoriadne obľúbený. U zamestnancov podporuje tímového ducha a nabáda ku komunikácii. Trendom je modulárny priestor, ktorý sa prispôsobuje aktuálnym požiadavkám členov tímu. No okrem pohodlia sa veľkou témou na pozadí pandémie stáva aj bezpečnosť a ochrana pred šírením vírusových ochorení. V-PROTECT na túto požiadavku pružne reaguje.

Čo je V-PROTECT

Látkové rolety a textilné priečky V-PROTECT sú vyrobené zo špeciálneho netoxického materiálu. Vďaka unikátnej povrchovej úprave majú pri kontakte schopnosť inaktivovať viac ako 99 % vírusov. Medzinárodné laboratórium potvrdilo, že látka je účinná proti vírusu chrípky a koronavírusu. 

Vhodné aj do priestoru s vysokými stropmi

Rolety a látkové steny je možné uchytiť aj o stropné konštrukcie. Teleskopická konzola s maximálnou dĺžkou až 200 cm ponúka riešenie aj pre industriálne priestory s vysokými stropmi. 
 

Variabilné použitie

Rolety sú fixne uchytené na jednom mieste a vo vytiahnutom stave sú prakticky neviditeľné. Naopak, posuvné steny sú uchytené v koľajnicovom systéme a možno ich plynulo presúvať. Kombináciou oboch riešení získate priestor, ktorý sa plne prispôsobí meniacim sa požiadavkám

Technológia Zoomtech

Látka V-PROTECT v kombinácii s patentovanou technológiou Zoomtech ponúka veľkorysé rozmery. Roleta je umiestnená na rúrke s hrúbkou len 5 cm a ani pri maximálnej šírke 5 metrov nedochádza k jej prehýbaniu a deformácii látky. Roleta má tak minimálne priestorové nároky, jej ovládanie je plynulé nie len pri motorickom, ale aj pri ručnom ovládaní.

Dizajn

Úprava V-PROTECT je dostupná v 19 farebných prevedeniach od bielej, cez pieskovú až po tmavé odtiene. Látky sú inšpirované minimalizmom, prírodou a eleganciou, v kanceláriách a zdravotníckych zariadeniach navodia pocit ticha, rovnováhy a pokoja. Všetky látky sú vyrábané bez škodlivých ťažkých kovov, neobsahujú antimóny, zmäkčovadlá a ťažké kovy. 
 

Príjemná akustika

Rolety a látkové priečky účinne tlmia hluk v priestore, čím zvyšujú porozumenie hovoreného slova. Najmä vo veľkých otvorených kanceláriách takto zvyšujú sústredenie a pracovný výkon.

Súkromie

Látkové steny a rolety poskytujú súkromie pri schôdzkach s klientom, konzultáciách s pacientmi bez nutnosti stavebného zásahu.

Optimálne svetelné podmienky

Denné svetlo je nevyhnutné pre psychickú pohodu, schopnosť sústrediť sa a podávať pracovný výkon. Látkové rolety a priečky do interiéru vpúšťajú dostatok svetla a zároveň ho chránia pred ostrými slnečnými lúčmi.

Pre koho sú rolety a priečky V-PROTECT vhodné?

Rolety s antivírusovým účinkom sú vhodné do priestorov s vyššou koncentráciou ľudí, teda do kancelárií, zdravotníckych zariadení, reštaurácií a verejných priestorov. Jednoducho všade tam, kde je potrebné zabrániť šíreniu vírusových infekcií.

V Profirole tvoríme priestor, v ktorom sa cítite dobre

V Profirole tvoríme priestor, v ktorom sa cítite dobre

Žijeme v hektickom svete plnom presunov medzi rôznymi budovami. Je zrejmé, že priestor, v ktorom sa cítime dobre, je kľúčový faktor pre zdravie a pohodu.


Sme generácia, ktorá sa z prírody a vonkajšieho prostredia presúva do interiéru. Práca, výučba, nákupy, relax, šport, to všetko sa dnes odohráva vo vnútri budov. Štúdie ukazujú, že v budovách trávime až 22 hodín denne. Sme indoor generation. Vnútorné prostredie, v ktorom existujeme má výrazný vplyv na zdravie a psychickú pohodu. Priestoru preto v Profirole venujeme maximálnu pozornosť tak, aby ste sa v ňom cítili dobre.

Ako vyzerá zdravý interiér?

Optimálne svetelné podmienky

Dostatok denného svetla v interiéri zásadným spôsobom ovplyvňuje pocit pohody, schopnosť vnímať, náladu a spánkový cyklus. V priestore s dodatočným množstvom denného svetla sa cítime šťastnejší, podávame lepšie pracovné výkony a lepšie odolávame zdravotným ťažkostiam. Naopak, jeho nedostatok sa prejavuje pocitmi únavy, zlou náladou, náchylnosťou na infekcie a depresívne stavy. Ideálne je, ak je interiér dostatočne presvetlený a zároveň chránený pred ostrým slnkom

Profirol riešenia

Exteriérové tieniace prvky sú ako stvorené na vytvorenie svetelného komfortu. Vonkajšie žalúzie dnu nepustia ostré slnečné lúče, no zároveň ponechávajú priestor dostatočne presvetlený. Čoraz väčšej popularite sa tešia screenové rolety. Látky s najväčšou priepustnosťou svetla interiér ochránia pred ostrým slnkom, látky s menšou priepustnosťou vytvoria šero tam, kde chcete počas dňa relaxovať. Slnolamy sú výrazné architektonické prvky, ktoré tiež chránia pred ostrými lúčmi. 
Interiérové tieniace prvky vďaka vzorom a materiálom vizuálne zjemnia interiér a zároveň pomáhajú regulovať množstvo svetla v interiéri.

Tepelný komfort

Tepelný komfort je spojený s prestupom slnečných lúčov cez presklené plochy, ťažkosti prehriatym interiérom sú najvýraznejšie v letnom období. Malátnosť, problémy s tlakom, bolesť hlavy, pocity vyčerpania a podráždenia a infekcie dýchacieho systému sú bežným sprievodným javom horúceho interiéru. 

Profirol riešenia

Vonkajšie tienenie výrazne pomáha bojovať s prehrievaním interiéru. Hoci sa klimatizačné jednotky sa tešia veľkej obľube, bez vonkajších tieniacich prvkov sú len málo účinné a finančne náročnejšie na prevádzku. Štúdia preukázala, že v modelovom dome s použitím vonkajších žalúzií teplota ani v lete neprekročí hranicu 27 ℃. Vonkajšie tienenie má navrch aj v porovnaní s vnútornými žalúziami. Ich účinnosť je približne 30 %, proti prehrievaniu chránia, ale nie dostatočne.

Dostatok čerstvého vzduchu a vetranie

Riziko nedostatočného vetrania je vo vysokej koncentrácii oxidu uhličitého. Tá spôsobuje únavu, stratu koncentrácie i pocity na odpadnutie. V nedostatočne vetraných interiéroch stúpa riziko prenosu kvapôčkových infekcií. 

Profirol riešenia 

Vonkajšie tieniace systémy umožňujú vetrať bez toho, aby ste dnu vpustili horúce slnečné lúče.

Akustický komfort

Dôležitosť akustického komfortu sa často prehliada. Zvuky dopravy a ruch z exteriéru, nevhodná akustika v interiéri pri tom spôsobujú podobné ťažkosti ako nevhodné svetelné podmienky. V dôsledku akustického nepohodlia sa cítime podráždení, nahnevaní, koncentrácia sa znižuje, na pracovisku je vyššie riziko konfliktov a celkovo sa zvyšujú riziká, ktoré sú spojené so stresom

Profirol riešenia

Hoci primárnou funkciou tieniacich prvkov je ochrana pred slnkom, vonkajšie žalúzie, slnolamy a rolety vytvárajú bariéru medzi vonkajším a vnútorným prostredím a dokážu časť ruchov z exteriéru pohltiť. 
V interiéri priaznivo ovplyvňujú akustiku mäkké látky závesov, rolety, najmä vo veľkých sálach tlmia ozvenu a zvyšujú zrozumiteľnosť hovoreného slova. Pre oblasti s hustou premávkou alebo inak hlučné oblasti sú k dispozícii aj špeciálne akustické závesy.

Prepojenie s exteriérom 

Prepojenie interiérov s exteriérom zlepšuje vnútornú klímu a celkový pocit pohody. Dnešné budovy sa už nemusia uspokojiť len s výhľadom z okien a presklených plôch. Kryté terasy sa menia na predĺžené obývačky či jedálne. Zabudnite však na prehriate pergoly z lexanu. Moderné pergoly spájajú tie najlepšie vlastnosti interiéru a exteriéru.

Profirol riešenie

Bioklimatické pergoly s lamelovou strechou využívajú prirodzené prúdenie vzduchu. Teplý vzduch stúpa hore a cez pootvorené lamely opúšťa priestor terasy, čím ho prirodzene ochladzuje. Otvorené lamely účinne tienia, v zatvorenom stave sa správajú ako strecha, ktorá chráni pred dažďom i snehom. 
Pergoly s posuvnou látkovou strechou znamenajú absolútnu slobodu. Stiahnite strechu a vychutnajte si výhľad na nočnú oblohu. V zatiahnutom stave strecha chráni pred dažďom aj páliacom slnkom. 
Prémiové pergoly z našej ponuky poskytujú množstvo možností bočného uzavretia. Vonkajšie závesy odolné voči znečisteniu, paravany, screenové rolety i presklené paravany, do všetko prispieva k maximálnemu pohodliu na terase. 
Moderné pergoly oceníte aj v zime, keď je slnečných lúčov menej. Otočné lamely a sťahovacia strecha vpustí do interiéru dosť svetla, aby boli tepelné zisky zo slnka čo najväčšie.

Príťažlivá estetika

Chceli sme zákazníkom poskytnúť ešte viac možností, ako si svoj interiér skrášliť tak, aby reflektoval ich osobnosť a originalitu. Preto sme do našej ponuky zahrnuli aj tapety najrôznejších farieb, vzorov a materiálov. Farby do značnej miery ovplyvňujú náladu, schopnosť podávať pracovný výkon a oddychovať. Výberom vhodnej farby podporíte žiadanú emóciu. Téme psychológia farieb sme sa podrobnejšie venovali v článku Ako zladiť interiérové tienenie a dodať domovu šmrnc?

V akom prostredí trávite svoj život vy? Navštívte naše showroomy a sami ovplyvňujte, do akej miery sa chcete cítiť pohodlne. Tím našich špecialistov je vám plne k dispozícii. 

Rozdeľte si kancelárske priestory aj bez stavebných zásahov

Rozdeľte si kancelárske priestory aj bez stavebných zásahov

Moderný trend priniesol otvorené vzdušné kancelárske priestory bez dverí. Nie každému však takýto open space vyhovuje, preto firmy hľadajú spôsoby, ako pracovný priestor rozčleniť aspoň po vizuálnej stránke bez toho, aby boli potrebné stavebné zásahy a zachovala sa zamýšľaná vzdušnosť.


Týmto požiadavkám plne vyhovuje látkové tienenie. To svoje uplatnenie našlo nie len pri tienenií presklených plôch, ale aj pri vizuálnom členení priestoru. Dnes tieto prvky ponúkajú možnosť motorického ovládania z pohodlia kancelárskej stoličky a vysokú estetické hodnotu. Látkové tienenie účinne pohlcuje hluk v miestnosti, čím prispieva ku komfortu zamestnancov. 
Nech sa páči, zoznámte sa s možnosťami:

Látkové rolety

Látkové rolety s navíjaním na hriadeľ v prípade potreby oddelia priestor, no v stiahnutom stave sú prakticky neviditeľné. Vyrábané sú vo veľkorysých rozmeroch s maximálnou šírkou 700 cm a maximálnou výškou až 600 cm. Do industriálnych priestorov s vysokými stropmi teleskopické konzoly pre montáž do stropných konštrukcií s maximálnou výškou až 200 cm. Rolety sú k dispozícií v najrôznejších vzoroch, farbách a štruktúrach, môžu plne splynúť s priestorom, alebo vytvoriť zaujímavý farebný akcent. 
Absolútnou novinkou je látka V-Protect. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave aktívne zamedzujú šíreniu infekčných častíc, čím prispievajú k bezpečnému pracovnému prostrediu. 
 

Japonské steny

Mimoriadne estetické japonské steny, alebo tiež panelové závesy sú v hornej časti uchytené na koľajniciach, v spodnej časti sú napnuté hmotnosťou lišty. Na rozdiel od klasických závesov nie sú riasené, takže na ich výborne vyniknú jemné vzory i biely minimalizmus. Sú ako stvorené na zabezpečenie súkromia v čakárňach i klientských centrách. 
Minimálna šírka japonskej steny je 100 cm, maximálna šírka je 560 cm. S výškou až do 400 cm nájdu svoje uplatnenie vo veľkých priestoroch.

Vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú v kancelárskom prostredí dobre známe. Už dávno však nemusia byť len jednoliato biele. K dispozícii sú rôzne florálne motívy a farby s rôznou sýtosťou. Nakombinujte si do kancelárie rôzne farby a podporte celkovú atmosféru a sústredenie. 
Lamela môže mať šírku 63 a 127 mm a žalúzie môžu mať maximálnu výšku 400 cm a max šírku 600 cm.


Netradičné riešenia

Drevené žalúzie

Sú vhodné skôr ako vizuálny doplnok do presklených kancelárii, v ktorých poskytujú dostatok súkromia napríklad pri obchodných rokovaniach. Technicky strohému interiéru zo skla a ocele prinavracajú teplo, útulnosť a nádych luxusu. Vyrábajú sa v maximálnej šírke 420 cm a výške do 350 cm s plochou maximálne 11 m² z africkej vŕby ABACHI. Pri drevených žalúziách z kanadskej lipy sú medzné rozmery šírka 260 cm, výška 350 cm a maximálna možná plocha 7,5 m².

Aj moderné architektonické trendy majú svoje úskalia. Látkové interiérové prvky aj do strohých moderných priestorov vnášajú útulnosť, súkromie a originalitu. Navštívte naše showroomy a vytvorte priestor, kde sa budete cítiť dobre. 

Riešenia na mieru od skutočného Somfy Experta

Riešenia na mieru od skutočného Somfy Experta

Za svoje peniaze si zaslúžite to najlepšie. S projektmi a snami o pohodlnej domácnosti sa s dôverou obráťte na nás, certifikovaného Somfy Experta. Aké výhody to prináša pre vás a k čomu sa účasťou v programe zaväzujeme my?


Spoločnosť Somfy sa zameriava na pohodlnú domácnosť, v ktorej jednotlivé prvky ovládate komfortne a intuitívne. Od pohonu tieniacej techniky a senzory až po pokročilé inteligentné systémy, ktoré všetky rutinné úkony zariadia za vás. Pôsobí v 58 krajinách a dáva prácu 8 000 zamestnancov. Nechajte techniku pracovať pre vás, aj keď práve nie ste doma. Motorizované tieniace prvky so senzormi sa postarajú o to, aby ste mali doma po príchode z práce príjemný chládok. Ak si u nás objednáte motorizované tieniace prvky, s najväčšou pravdepodobnosťou budú poháňané práve motormi Somfy.
 

Profirol je Somfy Expert


Účasť v programe Somfy Expert potvrdzuje odbornosť našich montážnych a popredajných služieb, zároveň nás to zaväzuje nepoľaviť v kvalite a neustále napredovať. To všetko preto, aby ste vy, naši zákazníci dostávali prvotriedne služby a najmodernejšie technologické riešenia.

Záväzky Somfy Experta

Dostupnosť 
Sme vám k dispozícii, aby sme vám ponúkli najlepšie riešenie pre váš projekt.

Flexibilita 
Poskytujeme individuálne služby s riešeniami šitými na mieru.

Počúvame vás 
Záleží nám na vašich želaniach a navrhneme vám riešenie, ktoré naplní vaše predstavy.

Dôvera 
Zaručíme spoľahlivosť a rešpekt prostredníctvom podrobných a nezáväzných cenových ponúk.

Odbornosť 
Boli sme vybraní na základe našich zručností a pravidelne sa školíme.

Kvalita 
Ponúkame vysoko kvalitné výrobky od svetového lídra v oblasti automatizácie tienenia, dverí a brán.

Presnosť 
Zaistíme, aby boli vždy dodržané termíny a rozpočty vašich projektov.

Rešpekt 
Pri práci a inštalácii zachováme vaše súkromie v bezpečí vášho domova.

Podpora 
Sme vám plne k dispozícii v každom kroku vášho projektu.

Popredajný servis 
Zaručujeme dlhú životnosť inštalácie.


Nekomplikujte si život nudnými činnosťami a zmeňte ešte dnes svoju domácnosť na domov budúcnosti

Spoznajte Climax - výrobcu vonkajších žalúzií

Spoznajte Climax - výrobcu vonkajších žalúzií

Výber dodávateľa je pre úspech firmy kľúčový. Pri vonkajších žalúziách sa už roky spoliehame na značku Climax, ktorú vám radi predstavíme.


Príbeh Climax

Spoločnosť Climax založil Miroslav Jakubec. Predtým sa venoval sa montáži tesnenia do okien a dverí, neskôr montáži žalúzií. S produktami mal vlastnú skúsenosť a tiež vlastnú predstavu o tom, ako vyzerá kvalitná tieniaca technika.  A tak pre veľký záujem o tienenia  v roku 1992 založil výrobu Climax. Momentálne patrí spoločnosť Climax k najväčším výrobcom tieniacej techniky v Českej republike, dcérske spoločnosti má vo Francúzsku, Švajčiarsku a Švédsku. Na inováciách a kvalite služieb pracuje viac než 500 zamestnancov. Svoje produkty predáva prostredníctvom siete autorizovaných predajcov, medzi ktorých patrí aj Profirol. Tieniacu techniku Climax dnes nájdete v 30 krajinách sveta.

Prvotriedna kvalita

Climax za kvalitu výroby ručí. Všetky výrobky sú testované, aby v reálnych podmienkach obstáli z hľadiska životnosti a odolnosti voči poveternostným vplyvom. Výrobky Climax majú záruku až 4 roky. Od konkurencie sa líšia najmä širokou škálou produktov od vonkajších žalúzií,  vnútorných žalúzií cez rolety a markízy po fasádne clony a siete proti hmyzu.

Záväzok veľkého výrobcu

Byť najväčším výrobcom v Českej republike je pre Climax záväzok, aby neustále prinášal nové riešenia a lepšiu kvalitu. To z firmy robí spoľahlivého partnera pre oblasť tieniacej techniky.

A čo na Climaxe oceňujeme my?

„V Climaxe využívajú automatizované linky, a preto žalúzie majú rovnaké aj najmenšie detaily bez ohľadu na to, či je to prvá alebo tisíca žalúzia. Oceňujeme spoľahlivosť pri malých aj veľkých projektoch, technickú podporu a i takú drobnosť, ako rozvoz dvakrát týždenne. Len ak máte spoľahlivého partnera, môžete byť spoľahlivý pre zákazníka.”
Miroslav Labák, obchodno-technický riaditeľ

!-- Ybug code start (https://ybug.io)