Žena patrí do kuchyne

A tiež deti, pes a priatelia. Ako sa zmenil pohľad na prípravu jedál a ako na ňu reagujú výrobcovia?

 

Tradičný pohľad na prípravu jedál sa v ostatných rokoch zmenil. Každodenné varenie už nie je rodovo daná nudná činnosť na naplnenie základných potrieb. Dnes je to spoločenská záležitosť a spôsob sebavyjadrenia. Je súčasťou zdravého životného štýlu, viac vnímame kvalitu potravín, vizuálnu stránku, chceme jesť dobre, jednoducho a zdravo. Už to nie je len o výsledku. Už samotná príprava je zdrojom zábavy, podlieha módnym trendom a dostáva sa do centra pozornosti. Varenie je hravé a intuitívne. 

two-female-friends-her-man-preparing-salad-kitchen_23-2147947801

 

Tomuto trendu podlieha aj priestor kuchyne. Zabudnite na uzavretý priestor. Moderné kuchyne nemajú jasne definovanú hranicu, stávajú sa súčasťou obývacej časti a plynule do nej vstupujú. Ten, kto pripravuje jedlo, má kontakt s okolím a ostatnými členmi rodiny. 

 

Najnovšie trendy v usporiadaní kuchyne prekračujú nielen samotný priestor v interiéri, vystupujú do exteriéru na terasy ako letné kuchyne so špičkovým vybavením. Vonku sa deje celý proces prípravy. Od čistenia zeleniny, prípravy marinád po tepelnú úpravu a štýlové stolovanie. Zhmotnením tohto trendu sú kuchyne GARDENZIO. 

Screenshot 2024-06-07 at 17.52.50

 

Exteriérové kuchyne GARDENZIO

Neuspokojte sa s prenosným grilom alebo provizórnym riešením. Vonkajšie kuchyne sú plnohodnotne vybavené, ponúkajú maximálny komfort a zároveň sú prispôsobené spôsobu varenia vonku

Vonkajšie kuchyne GARDENZIO sú vybavené keramickým grilom Big Green Egg, ktorý plní funkciu grilu, pece, udiarne a vonkajšieho variča. Patrí k najmodernejším vonkajším zariadeniam na prípravu jedál a je srdcom vonkajšej kuchyne. 

Screenshot 2024-06-07 at 17.54.47

 

Vybavenie na mieru

Vyberte si z troch veľkostí alebo si navrhnite vlastnú kuchyňu podľa svojich potrieb. Modul GRANDE je vybavený jednou alebo dvoma varnými plochami, piatimi skrinkami, drezom, umývačkou riadu a barovou chladničkou. Pracovná plocha kuchyne je veľkorysých 2,4 m a celková dĺžka 4,2m. 

Na príležitostné grilovanie je ako stvorený minimalistický model COMPATTO s grilom, skrinkami a celkovou dĺžkou 2,4 metra.  

 

Zväčšite svoj životný priestor o sofistikovanú vonkajšiu kuchyňu. Navštívte naše showroomy v Žiline, Bratislave a v Košiciach a inšpirujte sa tým najlepším, čo vám pre vašu terasu na Slovensku ponúkame.