Ako oživiť interiér farbami a textúrami pomocou tienenia

Chceli by ste interiéru vdýchnuť novú energiu, no nechcete nakupovať dekoračné predmety a doplnky? Stavte na závesy. Ich praktickosť spočíva v tom, že kombinujú estetickú a funkčnú stránku - dobre vyzerajú a chránia interiér pred ostrým slnkom i neželanými pohľadmi. Pokrývajú relatívne veľké plochy, preto nimi ľahko ovplyvníte celkovú náladu v miestnosti. Môžete ich striedať podľa ročného obdobia alebo momentálnej nálady. A ako bonus, zložené v skrini zaberú minimum miesta. 

Závesy - aktuálne trendy

Vzory a farby sú silne inšpirované triezvou prírodou, dominujú tlmené zemité farby ako pastelová žltá, zelená, modrá, vo vzoroch sa objavujú florálne motívy, ale prevládajú skôr listy. DESIGNERS GUILD sa inšpirovali talianskymi renesančnými záhradami pri vilách vo Florencii a v Ríme z konca 15. storočia. S charakteristicky bujnou zeleňou, symetriou, poriadkom a eleganciou. Luxusné tkaniny s prírodnou textúrou sú inšpirované ľanom a v interiéri predstavujú nenápadný luxusný prvok. 

Ghirlanda - kolekcia na jar a leto 2024

Listy vyšívané zložitým retiazkovým stehom v machových, zelených a okrových odtieňoch sa vynímajú na bielom bavlnenom podklade. Fantasticky vyzerajú taktiež na rímskych roletách i vankúšoch. 

Moodboard-FOGLIA DECORATIVA MOSS

Ohromujúca výšivka s veľkými kvetinovými motívmi, ktoré sú elegantne prepletené s listami, s rôznymi technikami výšivky zažiari na prírodnom alebo bielom ľane.

Moodboard-ISABELLA FUCHSIA

Výrazný vzor je inšpirovaný architektonickou omietkou talianskej renesancie. Potlač je na bavlnenej látke s jemne brúseným povrchom.

Moodboard-isoloto cobalt

Prírodné texturované látky MOSELLE LINO

Štýlové pásiky použité ako sofistikované závesy sa pri každom pohybe jarného vánku elegantne hrajú so svetlom v miestnosti. 

Moodboard-MOURILLON NATURAL

Decentná biela romantika. To je biela výšivka kvetov a hlavičiek semien na ťažkom sivobielom ľane. Jemné a luxusné.

Moodboard-VAUCLUSE CHALK

Čisté ľanové prúžky sú hravé a dominantné. Do neutrálneho interiéru vnesú závan sviežosti a veselosti.

Moodboard-MIRMANDE MOSS

Objavte aktuálne trendy textilného tienenia a premeňte váš interiér na priestor, v ktorom sa budete cítiť naozaj dobre. Kontaktujte našich špecialitov pre interiér v Žiline, Bratislave a v Košiciach.

!-- Ybug code start (https://ybug.io)