Zariaďte si perfektnú jarnú záhradku s pomocou pergol

Máte rodinný dom so záhradou? Úsilie vynaložené na jar rozhodne o tom, ako bude záhrada vyzerať nasledujúce mesiace. Záhradníctva praskajú vo švíkoch, krčíme sa nad skalkami, hriadkami a okrasnými zónami. 

Aby celá tá námaha mala zmysel, vytvorte v záhrade komfortný priestor, odkiaľ môžete celú tu meniacu sa nádheru pozorovať. 

 

Ako vyzerá ideálna pergola?

Ideálna pergola je taká, ktorá sa plne prispôsobí vašim požiadavkám a životnému štýlu. Znie to ako marketingová fráza, no prémiové hliníkové pergoly naozaj ponúkajú všetko, čo si náročný zákazník môže priať. 

Móda drevených prístreškov je pomaly preč, ich jedinou výhodou je cena a možnosť postaviť si ich svojpomocne. Hliníkové pergoly na mieru majú vyššiu cenu, no ponúkajú neporovnateľné pohodlie a bezstarostné užívanie, tie najlepšie dokonca záruku až 10 rokov

Obrázok: 

 

Moderné hliníkové pergoly

Výhodou hliníkových pergol v porovnaní s prístreškami s pevnou strechou je možnosť rozhodnúť sa, koľko svetla na terasu pustíte. Môžete si vychutnať rannú kávu s prvými lúčmi slnka, napoludnie sa ukryť do tieňa a večer pozorovať hviezdy. Ak vaša pergola zastrešuje terasu pri dome, v zimných mesiacoch sa nemusíte vzdať tepelných ziskov zo slnka. To všetko s jednou pergolou. 

Pergoly z našej ponuky majú prepracované technické detaily na odvod vody, ochranu pred prskajúcou vodou, dopínanie látky, aby sa na streche nehromadila voda a ďalšie patentované riešenia pre ešte väčšie pohodlie a dlhú životnosť. 

Pergoly s látkovou strechou mimoriadne dobre odolávajú silnému vetru, naše bioklimatické pergoly dokonca zvládnu aj nápor snehu.

Naši zákazníci najčastejšie volia motorizované ovládanie. Nie je to len otázka pohodlia. Elektricky ovládanú pergolu môžete pripojiť do systému inteligentnej domácnosti, vybaviť ju senzormi, osvetlením a dokonca integrovanými výhrevnými panelmi.

268-22_pergola-imago

Uzívajte si pergolu za každého počasia

Pergoly sú navrhnuté tak, aby sa dali dovybaviť bočnými prvkami. Ochránia vás pred nízkym slnkom, zvedavými pohľadmi i pred studeným vetrom. Doprajte si posuvné sklenené paravany a pergolu kompletne uzavrite bez toho, aby ste prišli o výhľad zo záhrady. Fantázii sa medze nekladú. Screenové rolety, závesy špeciálne do exteriéru, posuvné panely s lamelami, ktoré je možné naklápať, doprajte si bočné prvky podľa vlastných predstáv a maximalizujte svoje pohodlie a estetickú stránku. 

Niektoré modely s robustnou konštrukciou umožňujú kombinovať dva bočné prvky bez toho, aby čokoľvek vytŕčalo.

295-13_posuvne-skla

Hliníková pergola - bioklimatická alebo s látkovou strechou?

Oba typy pergoly chránia pred slnkom a dažďom, s oboma pergolami môžete plynulo regulovať množstvo svetla na terase, oba typy je možné uzavrieť bočnými prvkami. 

Výhoda pergoly s látkovou strechou je, že strechu je možné úplne stiahnuť a vychutnať si slnečný deň, pohľad na oblohu a hviezdy. 

Strechu bioklimatickej pergoly je možné celkom uzavrieť a v kombinácii s bočnými prvkami vytvoriť kompaktný uzavretý celok, ktorý je možné využívať aj v zime ako zimnú záhradu. 

232_pergola-palladia

Zariaďte si v záhrade pohodlnú vonkajšiu obývačku so všetkými technickými vymoženosťami, ktoré značka Renson a Corradi ponúka. Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a v Bratislave, alebo kontaktujte našich odborníkov na exteriéry. 

 

!-- Ybug code start (https://ybug.io)