Jarné farby a textúry: Ako osviežiť vzhľad vašich žalúzií a roliet

Jarné slnko a konečne teplé dni každoročne prinášajú novú energiu a túžbu po zmene. Ak zmenu a sviežosť potrebuje aj váš interiér, máme pre vás inšpiráciu. Spoznajte interiérový tieniaci prvok Softshade a novú kolekciou látok roliet Duette.

Interiérové tienenie Softshade

Nič podobné ste ešte nevideli. Na prvý pohľad Softshade vyzerá ako nariasený záves. V skutočnosti je to kombinácia jemnej záclony a nepriehľadného závesu, ktorý funguje na podobnom princípe ako vertikálne žalúzie. Interiéru dodáva útulnosť a mäkkosť, zároveň je technologicky prepracovaný a maximálne funkčný. 

Softshade sa skladá z nariasených pruhov priesvitnej a nepriesvitnej látky, otáčaním pruhov docielite vzhľad jemnej záclony alebo závesu. Vzhľad a množstvo svetla v interiéri regulujete podľa aktuálnych svetelných podmienok a momentálnej nálady. 

V ponuke je paleta farieb od sivej po čiernu, od sivohnedej po hnedú, odtiene bielej a béžovej. Softshade je elegantný, prispôsobivý tieniaci prvok, ktorý mimoriadne dobre pristane veľkým preskleným plochám, terasovým dverám, je vhodný ako deliaci prvok do veľkého priestoru. Jednotlivé pásy látky nie su pevne spojené, takže môžete prechádzať ktoroukoľvek časťou bez obmedzenia. 

Ak hľadáte praktický a originálny tieniaci prvok s nevšednou textúrou, určite siahnite po Softshade. 


M03_329618-70_0993

Nový vzorkovník roliet Duette

Rolety Duette pracujú na na podobnom princípe ako plisé rolety, sú však robustnejšie, vďaka vzduchovým komorám medzi pruhmi látky je prechádzajúce denné svetlo príjemne mäkké. Poskytujú lepšie zatemnenie interiéru, zvukovú i tepelnú izoláciu. 

Tento rok výrobca LEHA predstavil nový katalóg látok. Nájdete v ňom viac ako 170 moderných látok, mnoho nových, moderných dizajnov, látky z recyklovaného polyesteru, pastelové látky so špeciálnou povrchovou úpravou, priehľadné látky v nových moderných farbách a zatemňovacie látky s textilným povrchom. 


leha-sonnenschutz-duette-9

Jar je plná noviniek. Navštívte naše showroomy v Žiline, Košiciach a v Bratislave a spoznajte nové kolekcie, ktoré osviežia váš interiér. Túžite po odvážnejšej zmene? Spoľahnite sa na špecialistov pre interiérové tienenie. 

!-- Ybug code start (https://ybug.io)